Pienemmät mökit

Luonnon rauhaa

Viihtyisät luonnonkauniissa saaressa sijaitsevat perhekäyttöön suunnatut mökit.

Isokarhu

Isokarhussa vietät ikimuistoisen loman nauttien luonnon ihmeistä, rauhallisesta tunnelmasta ja upeista maisemista. Isokarhu sijaitsee kahden hehtaarin kokoisen luonnonkauniin Karhusaaren eteläosassa. Isokarhu on  kooltaan 55 neliötä ja mökissä on alakerrassa vuodepaikat kahdelle henkilölle ja parvella neljälle henkilölle.  Mökki on sähköistetty ja varustuksena sähköliesi neljälle levyllä ja uunilla, jääkaappi pakastinosalla, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, TV, takka, juokseva kylmä vesi järvestä ja ulkokäymälä. Piha-alueella on nuotiopaikka grilliritilällä, pihakalusto ja tikkataulu.

Tilavalta pysäköintialueelta on venematkaa Karhusaareen on noin 1,5 km. Vuokraan sisältyy moottorivene ja 5 litraa bensiiniä. Käytössäsi on 100 hehtaarin suuruinen yksityinen kalastusalueemme, jossa voit uistella, virvelöidä, laskea verkkoja ja ravustaa. Sinun tarvitsee vain suorittaa valtion kalastonhoitomaksu.

Erillinen rantasauna pukuhuoneineen sijaitsee upealla paikalla vain 10 metrin etäisyydellä rannasta. Saunarannassa on tukeva etelänpuoleinen laituri, josta on hyvä lähteä uimaan. Sauna on sähköistetty ja siellä on juokseva kylmä vesi. Vesi lämpenee puukiukaan yhteydessä olevassa vesisäiliössä.

Pikkukarhu

Pikkukarhu sijaitsee kahden hehtaarin kokoisen luonnonkauniin Karhusaaren itä-/eteläosassa. Pikkukarhu on perhemökki kooltaan 55 neliötä ja sisältäen vuodepaikkoja kuudelle henkilölle.

Sisätiloissa on tupakeittiö ja makuutilat alakerrassa sekä parvella. Mökki on sähköistetty ja sauna on varustettu puukiukaalla. Yksityinen kalavetemme on käytössäsi.

Kallioniemi

Kallioniemi sijaitsee vehreässä Niittysaaressa upealla paikalla niemen kärjessä laivareitin varrella. Syvään rantaan pääsee isommallakin veneellä.

Kooltaan perhemökki on 35 neliötä ja rannassa on lisäksi pieni aitta ja aivan uusi rantasauna. Mökki on sähköistetty ekologisella aurinkoenergialla.

Mökiltä aukeavat hyvät kalastusvedet. Mahdollissuus hyödyntää yksityistä kalastusaluettamme verkkokalastukseen ja ravustukseen.